v rubriki dogodki:
.. / / / 10.03.2011 08:45

Dance Republic pripravlja open air festival

Dance Republic, ki nadaljuje po poti uspešnih zabav s Tiëstom, Paul van Dykom in Arminom van Buurenom, s ponosom razkriva prvega zvezdnika prihajajočega open air festivala!

Oči kot zanzibarsko morje. Vizija, ki klubsko kulturo združuje s senzacionalnostjo MTV blišča. In talent, kateremu sta zaupala tudi Madonna in Robbie Williams.

Nizozemski elektronski vunderkind nas prevzame – udarni bit, ki zakliče Put Your Hands Up 4 Detroit, odrezan šus elektronskega hurikana, ki v spremstvu Camille Jones okrca čudake, The Creeps in žametna poslastica tehno diska, v kateri nas Ida Corr vzpodbudi k razmišljanju … hm, ja! Let Me Think About It!

Fedde Le Grand ne govori veliko, namesto njega spregovorijo melodije. O najlepših ženskah. O najboljših zabavah. O strastnem stiku z glasbo. O ljubečem Fedde Le Grandu, ki vedno preveri, kako se njegove nove melodije slišijo v avtomobilu. Z iztegnjenim kazalcem in kimajočo glavo v temnem studiju sledi ritmu, prevzet, zaljubljen, ustvarjalen in vedno v iskanju še boljšega bita za najnovejši hit Autosave s Patricom La Funkom.

24. junij. Stadion Ilirija v Ljubljani. Iz studija v avtomobil. Iz avtomobila na ploščo. Iz plošče do občinstva, z dvignjenimi rokami, v sprejemanju tega izjemnega daru. Dvignite roke za Slovenijo in njen 20. rojstni dan. Z vami jih bo dvignil tudi Fedde Le Grand.

Informacije o vstopnicah

VSTOPNICE:
Cena vstopnice je 15€ - navedena cena velja do 1.4.2011. Kasneje se bo cena vstopnice dvigovala skladno z razprodajo določenega kontingenta.

Predprodajna mesta na spletu: www.eventim.si, www.napovednik.com, www.vstopnice.net

Predprodajna mesta po Sloveniji:
- EVENTIM poslovalnice
- PETROL servisi
- BIG BANG trgovine
- KOMPAS poslovalnice
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)

VSTOPNICE NA DAN DOGODKA:
Cena vstopnice na dan dogodka bo 39€.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Fedde Le Grand - thumbnail

Fedde Le Grand