v rubriki dogodki:
.. / / / 24.09.2004

Dark Industries v KUD-u

Nova sezona se je začela tudi v drum'n'bass vodah. Prejšnji teden se je po enem letu na sceno vrnil kru Drumwise, ta teden pa s svojimi eventi začenja dvojec Dark Industries, ki ga predstavljata DJ Ja!mal ter MC Shok. Event z naslovom The Ambush se bo odvijal v KUD-u France Prešeren, 24. 9., torej, ta petek.

Ja!malovim dark ter junglističnim d'n'b ritmom se bo pridružil še novinec DJ Sector ter stari znanec DJ Jambreaker. Čeprav je DJ Jambreaker zadnje čase redko stopil za gramofone na javnih eventih, je znan kot posameznik, ki sample ustvarja sam, ploščke pa črpa iz Francije. S svojo prav specifično muziko se razlikuje od drugih znanih slovenskih d'n'b DJjev, saj je njegova muzika zelo raznolika, z veliko različnimi vložki.

DJ Ja!mal in MC Shok sta lani začela sodelovati skupaj pod imenom Dark Industries, vendar se večkrat pojavljata tudi posamezno. DJ Ja!mal obožuje dark angleški drum'n'bass, zato sta lani na Metelkovi gostila angleške goste ( DJ Psyche). MC Shok pa prihaja iz Londona in s svojim globokim glasom, tipično angleškim stilom MC-janja in avtentično angleščino odlično paše k Ja!malovim setom.

Petkov event pa obenem predstavlja uvod v serijo novih eventov z naslovom "cuttin'atoms", ki se bodo prav tako odvijali v KUD-u in sicer, vsak prvi petek v mesecu.

Tudi letos so se kruji razkropili po posameznih lokacijah in zopet je čutiti tisto pravo slovensko tekmovalnost. Na Metelkovo se vračajo Drumwise, v KUD-a Dark Industries, v Media Parku (po novem Cvetličarnici) pa bo kraljeval Place4bass. Seveda nas čakajo eventi tudi izven Ljubljane. Začetek bo v Celju.

Z veseljem pričakujem nove d'n'b zabave, ki jih je poleti kar primanjkovalo.

petek, 24.9.
kje: KUD FP
kdaj: 22:30
cena: 600 sit