v rubriki dogodki:
.. / / / 04.03.2004

D.D.V. v Ortu

V soboto 6. marca se bodo v Ortu klubu predstavili punkersko nastrojeni in nabriti D.D.V. Kjer bodo predstavili svojo "novo" platko Davek na dodane vibracije. Sicer so mnenja v kritiški srenji o njih deljena, kar pa ne bi smelo biti ovira da jih vidite v živo.

In kakšan je zgodba D.D.V.? Klasična kot le kaj. Trije frendi iz ulice so leta 98 začeli v lastno veselje v garaži nažigati klasike Ramonesov in si domišljati ,da so velike zvezde na turneji po Sloveniji.

Po preigravanjih punk klasik so se odločili da je čas za kaj svojega in so se lotili demotov.In že na prvih demo posnetkih se je iskristaliziral hit Miss Lee, pesem o mladi kitajki iz znane ljubljanske restavracije , ki je burila domišljijo našim trem junakom.

Po treh letih igranja po vseh mogočih klubih so se fantje znašli v studiu in posneli 13 skladb in naredili svojo pravo pravo platko ki sliši na ime Davek na dodane vibracije In ko oni pravijo so mnenja slovenskih rock kritikov o cdju deljena, nekateri pravijo ,da je zanič drugi pa spet da je ogaben oz. brezveze.

No, kakorkoli že obeta se dober punk žur, ki zopet po njihovih besedah, trajajo tudi do 2 ure in se obvezno končajo z kitajskimi orgijami ( gole kitajke v riževi kopeli ).

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

DDV - thumbnail

DDV