v rubriki dogodki:
.. / / / 09.05.2011 14:33

Demolition Group v Kinu Šiška

Deset let po izidu zadnjega albuma Bič, luč in upanje in po skoraj 30-ih letih brezkompromisnega delovanja na robu rocka, Demolition Group napovedujejo svojo najnovejšo stvaritev, produkt težkih časov: Planet starcev, katerega delček ali pa celega boste lahko pogledali in poslušali premierno v ljubljanskem Kinu Šiška 12. maja letos.

Novi album, na katerem zvenijo še bolj udarno in samosvoje kot kdajkoli prej, bo izšel v samozaložbi, na njem pa bo 13 skladb, ki so jih v celoti ustvarili v preteklem letu.

Nekatere skladbe njihovi najzvestejši poslušalci že poznajo, saj so jih lani že igrali na poletnih in jesenskih koncertih, pesem Ljubiva za svet pa so Demolition Group konec leta 2010 predstavili kot svojo prvo božično pesem.

"Brez lažne skromnosti lahko rečemo, da Demolitioni z novo ploščo ponovno dokazujemo, da sodimo v sam vrh neodvisne produkcije rock glasbe v Sloveniji.

-- o novem albumu pravijo avtorji.

Demolition Group bodo svoj novi album premierno predstavili 12. maja v ljubljanskem Kinu Šiška.

Za premiero obljubljajo, da si bodo ostali zvesti, torej kot vselej drugačni:

"Brez gostov, brez poliranja, hrupni in divji. Do zadnje kaplje znoja, do zadnje kaplje krvi."

Album bo mogoče kupiti 12. maja po koncertu v Kinu Šiška, že naslednji dan pa v redni prodaji v specializiranih trgovinah in na spletni strani skupine: www.demolitiongroup.si.

-- za Demolition Group

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

 - thumbnail