v rubriki dogodki:
.. / / / 18.08.2014 20:41

Prihaja Ritem mladosti 2014

Letos se vrača že skoraj tradicionalni popočitniški enodnevni festival, ki pa se bo odvijal na soboto in ne na petek, kot smo bili tega vajeni do zdaj. Lokacija ostaja ista – na parkirišču pred Kolosejem.

V zadnjih letih smo bili vajeni dveh odrov, ki sta poskrbela za različne glasbene okuse. Letos pa se Ritem mladosti vrača v malce drugačni obliki, in sicer pod imenom 'največja diskoteka pod zvezdami'.

Popoldanske aktivnosti, ki vključujejo ulično košarko, ples, stand up, kulinariko in celo tudi sejem rabljenih učbenikov bodo obiskovalcem na voljo tudi letos. Ni pa več klasičnega dolgega seznama nastopajočih, katerih čas nastopanja je po mnenju obiskovalcev vedno prekratek. Letos Collegium mondial travel in radio Antena ponujata le eno veliko ime. DJ Antoine, ki se ponaša s hiti kot so Welcome to St. Tropez, Sky is the limit in podobni. Pred njegovim nastopom se bo publika ogrevala v Collegiumovi diskoteki pod zvezdami.

Vstopnine ni, če odklikate na spletno stran, kjer si lahko priskrbite brezplačno vstopnico. Za tiste, ki tega ne boste storili bo vstopnina znašala 2€.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Ritem mladosti 2014 - thumbnail

Ritem mladosti 2014