v rubriki dogodki:
.. / / / 03.05.2001

Klub Vienna: Future Beats

Gramofone priljubljenih mariborskih klubskih večerov v Vienni 5. maja prevzame MISS JOOLS. Nevarna londonska kombinacija lepote, drznosti in seksi ameriškega house stila, ki smo jo pri nas že večkrat slišali v Ambasadi Gavioli, pa tudi na celjskem The Last Nightu in velenjskem Design Of Love.

Londončanka MISS JOOLS je prve korake v DJ svet storila pred osmimi leti. Do danes si je nabrala precej glasbenih in tehničnih izkušenj, ki jo danes uvrščajo med "top" londonske house didžeje. Zadnja štiri leta je rezidentka prestižnih večerov Milk'n'2sugars, ki se enkrat mesečno odvijajo v klubu The Cross, v zadnjem času pa tudi v famoznem The Endu (ravno te večere je DJ Mag pred nekaj meseci označil kot trenutno najbolj vroče in zanimive noči v prestolnici). Ime Miss Jools se zato pogosto pojavlja ob house legendah kot so Derrick Carter, Dimitri From Paris, Marshall Jefferson, idr.

Miss Jools vrti tudi na vsaki modni reviji vrhunskega londonskega oblikovalca Alexandra Campbella, ki je, kot pravi Joolsova, njen dober osebni prijatelj. Seveda pa seksi didžejka prisega tudi na njegove kombinacije urbano-elegantnih oblačil.

V letu '99 se je Miss Jools odpravila na turnejo s še štirimi drugimi didžejkami. V medijih in na plesiščih so svojimi nastopi povzročile pravo nevihto! Trenutno Miss Jools predstavlja Ministry Of Sound ter njihove različne izdaje kot so The Ibiza Annual in The Album IV, gostuje pa tudi v radijski oddaji Dannyja Ramplinga na Radio One.

Stopite v atraktivni glasbeni svet MISS JOOLS!

Future Beats @ Klub Vienna

Sobota, 5. maj 2001, 22h do 6h

House večer
z didžeji:
- BENJAMIN (SLO)
- DAMIR (SLO)

SPECIAL GUEST:
Miss Jools (VB)

Artists: VOICE: Vika, GO-GO girls, VIDEO ART by Studio Life
Vstopnina: 2000 SIT ali 1700 SIT + letak

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Miss Jools - thumbnail

Miss Jools