v rubriki dogodki:
.. / / / 12.02.2011 10:01

Easy Star All-Stars 18. 2. v Kinu Šiška

V petek, 18. februarja, ob 21. uri bo Kino Šiška gostila atraktivno skupino Easy Star All-Stars, ki bo predstavila klasike Pink Floydov, Radioheadov in Beatlov v reggae-dub maniri! Za DJ ogrevanje pred koncertom bo poskrbel Dr. Bancho.

Edinstvena glasbena atrakcija, ki je zaslovela po reggae predelavah prelomnih albumov v zgodovini rocka (Dark Side Of The Moon, OK Computer in Sgt. Pepper's Lonely Heart Club Band), združuje ljubitelje reggaeja, klasičnega rocka, duba in indie rocka.

V Šiško prihajajo tik po izidu novega albuma – Dubber Side Of The Moon, ki je izšel lanskega oktobra in na katerem klasike Pink Floydov še dodatno zadubirajo in zadubstepajo Mad Professor, Adrian Sherwood, Grove Corporation, 10 Ft. Ganja Plant, Dubphonic, Liquid Agents, Dubmatix, Dreadzone, Victor Rice, Kalbata, Scientist, Michael G, Border Crossing in J.Viewz.

Easy Star All-Stars
, ki združujejo glasbeno vsestranskost, obvladovanje inštrumentov, čudovite vokalne harmonije in izjemno tolkalsko sekcijo, že od svojega prvega nastopa v živo leta 2003 veljajo za eno najboljših mednarodnih zasedb na področju reggaeja.

Celotno biografijo Easy Star All-Stars si preberite v napovedi koncerta na kinosiska.si!

Cena vstopnice: 15 EUR/ 17 EUR na dan koncerta.

-- za Kino Šiška

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Easy Star All-Stars prihajajo 18. 2. 2011 v Kino Šiška - thumbnail

Easy Star All-Stars prihajajo 18. 2. 2011 v Kino Šiška