v rubriki dogodki:
.. / / / 10.03.2015 18:39

ECO Festival - letos še večji

Nastopil bo Dubfire, Jeff Mills in didžeji s štirih kontinentov. Eco DJ Contest prinaša serijo mednarodnih nastopov.

Eco je postal slovenski osrednji glasbeni festival, ki nadaljuje izročilo kraških serij MeetMe in Sindustry. Zopet bo gostil paleto različnih gostov – od pionirjev žanra do največjih ljubljencev tehno publike. Ponudil bo en kup ekskluziv, pozabil pa ne bo niti na predstavitev regionalne scene. S svojo toplino, bogato dodatno ponudbo in čudovito lokacijo se je že uveljavil kot eden najlepših festivalov srednje Evrope, ki pritegne obiskovalce iz celega kontinenta.

Prvo veliko ime ECO FESTIVALA je Iranec Ali Shirazinia – Dubfire, z grammyem nagrajen član kultnega dueta Deep Dish, ki je s serijo svetovnih hitov okusil pop slavo, potem pa se vrnil v podzemlje in s kolektivom Sci+Tec postal eno izmed ključnih imen tehna. Prava poslastica bo tudi nastop Jeffa Millsa, ki se je uveljavil že v osemdesetih letih in je še vedno sinonim za vrhunsko elektroniko.

Ostali izvajalci z bogatega programa:
Tu pa se bogat program šele začne: The Advent vs the Industryalizer, Marika Rossa, Pet Duo, Fernanda Martins, Cesar Almena vs the Nuke, David Moleon vs Horacio Cruz, DJ Link in Carol' Fairy, Instigator, od domačinov pa so že potrjeni Veztax, Gumja in Ogi, prihaja pa še nekaj zanimivih imen.

Vse dodatne informacije so na voljo na uradni Facebook strani.

Najcenejše vstopnice so na voljo le še do 10. marca. Uradno ogrevanje za festival bo 11. aprila v Simfoniji vodila Portugalka. ECO DJ Contest prinaša nastope v Sloveniji in tujini ter predvsem pomoč pri preboju na sceno.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

ECO Festival 2015 - thumbnail

ECO Festival 2015