v rubriki dogodki:
.. / / / 08.06.2011 12:09

Editors! prihajajo na Itak Džafest festival

Letos se bo 10. septembra v ljubljanskih Križankah odvijal prvi enodnevni Itak festival! Za zdaj razkrivamo samo prvo ime super glasbenega večera: gre za britansko rock senzacijo Editors!

Editors prvič v Ljubljani

Editorsi v Ljubljano prihajajo prvič, na svoji glasbeni poti so prodali že več milijonov albumov, razprodali številne turneje in kraljevali na mnogih svetovnih glasbenih lestvicah.

Njihov debitantski album The Back Room je Editorse z uspešnicami Munich, Bullets in Blood tako rekoč čez noč izstrelil med največje rock zvezde. Dve leti kasneje so izdali drugi album An End Has a Start, ki je presegel uspehe predhodnega; pristal je na prvem mestu britanske lestvice albumov in bendu prislužil tudi nominacijo za prestižno nagrado Brit.

Leta 2009 je sledil že tretji album, ki je, prav nič presenetljivo, ponovno zasedel prva mesta številnih lestvic in prejel pohvale mnogih evropskih kritikov. Trenutno Editors intenzivno ustvarjajo svoj četrti studijski album.

Brez dvoma jih bomo v Ljubljani ujeli polne ustvarjalne energije, ki jo bodo v pravem festivalskem nastopu 10. septembra zagotovo delili tudi z vsemi Itakovci.

Seveda pa Editors ne bodo edino glasbeno ime, ki se bo 10. septembra zvrstilo na odru v Križankah. Na festivalu jim bodo družbo delali tudi drugi priznani izvajalci, ki pa zaenkrat ostajajo skrivnost.

Za Itakovce vstopnice po Itak ceni 10 evrov!

Itak vstopnice za festival bodo na voljo od 15. junija dalje po posebni Džabest ceni 10 evrov, vsakemu Itakovcu pa pripadata največ dve vstopnici za Itak festival. Vstopnice za vse željne dobre glasbe in zabave, pa vendar neitakovce, pa bodo na voljo s 15. avgustom.

Imetniki Itak Flik imate možnost, da si vstopnico pridobite brezplačno!

Najbolj zagreti Itakovci pa bodo imeli možnost osvojiti tudi 100 brezplačnih vstopnic za Itak festival – s sodelovanjem v programu Itak Flike. Itak Flike bo mogoče zbirati s sodelovanjem v različnih Itak izzivih, nagradili pa bomo tudi nekaj tistih uporabnikov, ki so v Itak natečajih pridno sodelovali že lani.

Itak presenečenj seveda s tem še ni konec! Spremljajte www.itak.si, Itak na Facebooku in Itak na Twitterju!

-- za Itak festival

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Editors 10. septembra 2011 prihajajo v Ljubljano v okviru Itak festivala - thumbnail

Editors 10. septembra 2011 prihajajo v Ljubljano v okviru Itak festivala