v rubriki dogodki:
.. / / / 12.10.2004

Edo Maajka prihaja v Slovenijo

Edo Maajka bo svoj drugi album No sikiriki promoviral tudi v Sloveniji in to 22. oktobra letos. Edo je z obema albumoma požel simpatije po vseh republikah bivše Jugoslavije, še posebej čislan pa je v rodni Bosni in Hercegovini ter njegovi novi domovini Hrvaški in tudi slovenska ušesa in misli so za njegove pesmi široko odprte.

2. oktobra je Edo Maajka napolnil Dom sportova v Zagrebu, kar pomeni dobrih osem tisoč navdušenih obiskovalcev koncerta in hrvaški kritiki so ga že razglasili za Johnnyja Štulića svoje generacije. Hkrati je s tem vrgel rokavico mnogim bolj modernim in tudi bolj priljubljenim izvajalcem, ki se hvalijo, da lahko napolnijo pravo vsako koncertno prizorišče - seveda, za največ 500 ljudi!

Pri nas Edo žal ne bo prišel napolnit Križank, niti Tivolija ali stadiona, temveč bo obiskal ljubljanski BoF in sicer se bo to zgodilo v petek, 22. oktobra s pričetkom ob 21. uri. Predskupina bo MC Frenki, Edo pa bo nastopal s svojo spremljevalno zasedbo Leksaurini, ki vedno poskrbi, da so Edove besede primerno obogatene z glasbo.

Mnogim slovenskim oboževalcem rapa, hip-hopa in kvalitetne glasbe nasploh se bo tako končno uresničila velika želja videti revolucionarnega, duhovitega in pronicljivega ter pogosto kruto iskrenega govorca Eda Maajko v živo. Ne zamudite!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Edo Maajka - thumbnail

Edo Maajka