v rubriki dogodki:
.. / / / 23.10.2003

Elvis Jackson na ŠTUK-u

Primorski ska punk rokerji, trenutno zelo vroči zavoljo novega singla in videospota You and I, se v Maribor radi vračajo. Po ničkoliko uspešnih in odmevnih nastopih na raznih prireditvah, kot so npr. Piše se Leto in Lent, se bodo tokrat v petek, 24.oktobra z novim bobnarjem Nenadom Kostadinovskim (bivši bobnar Scuffy Dogs, Traffic Religion, ki je zamenjal Saša Kotnika) ponovno predstavili tudi na Štuku v Mariboru.

Pričakovati je energičen, dinamičen, iskriv, a tehnično dovršen nastop, kot smo od vesele druščine iz Vipavske doline že navajeni. Elvis Jackson imajo pred seboj še vrsto nastopov po slovenskih dvoranah, novembra pa jih vnovič čaka tudi krajša turneja po Švici.

Konec leta bodo Elvis Jackson, kot se za koncertno skupino spodobi, preživeli na odrih po zahodni Evropi. S strani priznane agencije iz Nemčije - Moskito Prod - so v družbi s še dvema skupinama, vabljeni na x-mas vibes turnejo po Nemčiji, Avstriji in Švici, ki bo potekala od 17. do 31.decembra. Še v mesecu oktobru se pričakuje prvi ponatis albuma Summer Edition pri nas in izid albuma v Italiji za Agitato Records.

Elvis Jackson se lahko tudi pohvalijo, da so v Italiji sklenili dogovor s profesionalno koncertno agencijo AF Concerti (www.afconcerti.com), ki dela z zvenečimi skupinami, kot so npr. Fun Lovin Criminals, Beastie Boys, No Fx, Ska P in še bi lahko naštevali. Prodor na tuje trge je tako rekoč zagotovljen.

Vstopnina: predprodaja 800 Sit, na dan koncerta 1.000 sit
Pričetek ob 22.uri, predskupina: Prulers (Ljubljana, punk-rock).

Videospot <I>You and I</i> skupine Elvis Jackson - thumbnail

Videospot <I>You and I</i> skupine Elvis Jackson