v rubriki dogodki:
.. / / / 26.04.2001

Hala Tivoli: Mladi bi radi

V okviru Svetovnega gibanja za otroke (SGO), akcije, ki teče po vsem svetu, bo Slovenski odbor za Unicef pod pokroviteljstvom Urada za mladino RS 17. maja 2001 v Hali Tivoli priredil Rock koncert z naslovom Mladi bi radi, ki se bo pričel ob 19.00. Namen koncerta je pritegniti čim večje število obiskovalcev in jim ob nastopu priljubljenih glasbenih skupin približati temeljne cilje SGO.

Na koncertu bodo nastopili: Holder, Klemen Klemen, Planet Groove, Sausages, Sfiltrom, Siddharta, Sunny Orchestra, Tabu in gost iz ZRJ Momčilo Bajagič - Bajaga s spremljevalno skupino Instruktori. Za ozvočenje in razsvetljavo bo poskrbel Festival Novo mesto, za glasbene skupine pa www.Kurnik.Net. Voditelja bosta Vesna Malnar in Daniel Bavec.

Vsi omenjeni bodo nastopili oziroma svoje storitve opravili brezplačno in tako omogočilili minimalno ceno vstopnic, ki v predprodaji stanejo samo 800 tolarjev, na dan koncerta pa bo njihova cena 1200 tolarjev. Vstopnice lahko kupite v Big Bangu, poslovalnicah Upima, Maximarketu, ŠKUCu, ŠOU-INFO točkah, poslovalnicah Študentskega servisa Maribor, Gaudeamus-Maribor in sedežu Slovenskega odbora za Unicef na Pavšičevi 1 v Ljubljani. Na voljo pa bodo tudi na spletni strani www.kurnik.net, kjer najdete tudi povezave do spletnih strani skupin.

Za Unicef in Kurnik.net

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Mladi bi radi ... - thumbnail

Mladi bi radi ...