v rubriki dogodki:
.. / / / 09.12.2009 14:31

Hardcorepunk minifes v Channel Zero

Lords, Hoax Program, NLP in Melete bodo v petek, 11. docembra nastopili na Hardcorepunk minifestu v Channel Zeru na Metelkovi.

Če ste se kdaj spraševali, kako bi Pixies zveneli, če bi preigravali Slayer, potem imajo naši skorajšnji gostje Lords s svojo edinstveno mešanico punkrocka, trash metala in noise rocka odgovor na to!

Lords, ki prihajajo iz ameriškega Kentuckyja (Louisville), sestavljajo bivši člani skupin Coliseum in Lick Golden Sky. Za seboj imajo dva albuma »Swords« in letošnji » Fuck All Y'all Mother Fuckers«, ki je izšel za založbo Metalblade . Njihov angažma ni samo golo pisanje pesmi, temveč s svojo strategijo na poslušalca objamejo z naraščajočimi razglašenimi melodijami in večplastnim rock bombastom, ki se na koncu združijo v dvominutne rock napade. Skupino ves čas primerjajo z Black Flag in drugimi punk in trash skupinami iz 80-ih, čeprav kritiška ušesa menijo, da so bližje skupini Suicidal Tendencies ali zgodnejšemu Rollins bandu.

Glasba Lords je močno zakoreninjena v hardcoru, vendar pa ostaja daleč od tipičnih sodobnih melodij in običajev mlajših posadk. Njihove pesmi so hitre, enostavne in preproste, a delujejo kot z marmelado napolnjene z refreni, tempom in različnimi stili.

za Dirty Skunks

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat