v rubriki dogodki:
.. / / / 27.02.2011 10:49

Hari Mata Hari z gosti na turneji po Sloveniji

Hari Mata Hari z gosti bodo od 24. 3 do 2. 4. obiskali šest slovenskih mest: Mursko Soboto, Novo Mesto, Kranj, Novo Gorico, Maribor in Celje.

Po uspešni balkanski turneji, na kateri je nastopal v razprodanih dvoranah in stadionih, prihajajo na slovenske odre mojstri ljubezenskih balad in uspešnic Hari Mata Hari. Hari je eden izmed najpomembnejših in najustvarjalnejših bosanskih avtorjev, in ohranja status ene najbolj popularnih in spoštovanih zvezd iz BiH vseh časov.

Nastopil je na več kot tisoč koncertih in do danes prodal kar 5 milijonov albumov. Na turneji »Sreča«, ki bo potekala od 24. 3. 2011 v šestih mestih po Sloveniji, boste gotovo slišali največje uspešnice kot so „Javi se“, „Sedamnaest ti je godina“, „Volio bi da te nevolim“, „Svi moji drumovi“, „Strah me da te volim“, „Prsten i zlatni lanac“, „Bas ti lijepo stoje suze“, „Kao domine“, „Ruzmarin“, „Lejla“, „Azra“ in številne druge. Prodaja se prične v torek, 1. 3. na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji.

 • Četrtek, 24. 3. 2011 ob 20.00,
  Osnovna šola 3 Murska Sobota, Murska Sobota
 • Petek, 25. 3. 2011 ob 20.00,
  Športna dvorana Marof, Novo mesto
 • Sobota, 26. 3. 2011 ob 20.00,
  Dvorana Zlato polje, Kranj
 • Četrtek, 31. 3. 2011 ob 20.00,
  Športni center HIT, Nova Gorica
 • Petek, 1. 4. 2011 ob 20.00,
  UŠC Leona Štuklja, Maribor
 • Sobota, 2. 4. 2011 ob 20.00,
  Dvorana Golovec, Celje

Hari je zagotovo eden najpomembnejših sarajevskih kantavtorjev s številnimi uspešnicami iz njegove bogate kariere. Na pot uspeha se je podal konec 70-ih v sarajevski skupini Ambasadori, sredi 80-ih pa je osnoval skupino Hari Mata Hari, s katero je doslej izdal 11 plošč, 2 plošči v živo in 10 kompilacijskih albumov.

Hari je izvajalec, ki polni koncertna prizorišča, tako koncertne dvorane kot tudi arene in stadione. 10. 8. 2009 je imel na stadionu Koševo spektakel, na katerem je bilo več kot 55.000 njegovih oboževalcev, s tem koncertom pa je pričel turnejo „Sreča“, ki bo obiskala tudi Slovenijo. Novembra istega leta je v Beogradu štirikrat razprodal Sava Centar, vstopnice za prvi koncert pa so bile razprodane takoj. Temu je sledila serija razprodanih koncertov v Srbiji, na Hrvaškem, v Makedoniji. Črni Gori, sedaj pa se turneja nadaljuje tudi v Sloveniji!

Pevec, ki ga imajo rade vse generacije, na svojih koncertih priredi izjemen glasbeni dogodek s številnimi ljubezenskimi pesmimi kot so: „Javi se“, „Sedamnaest ti je godina“, „Volio bi da te nevolim“, „Svi moji drumovi“, „Strah me da te volim“, „Prsten i zlatni lanac“, „Bas ti lijepo stoje suze“, „Kao domine“, „Ruzmarin“, „Lejla“, „Azra“ in druge. Po številnih uspehih v karieri je en večjih bil tudi na izboru za Eurosong leta 2006 v Atenah, kjer je s skladbo „Lejla“ dosegel odlično 3. mesto! Zadnji album „Sreča“ je izdal leta 2009 („Azra“, „Ne mogu ti reči šta je tuga“, …), s katerim posega po vrhovih lestvic in s katero je požel odlične kritike. Za duet z Nino Badrić „Ne mogu ti reči šta je tuga“ je prejel grand prix HRF 2009 za največkrat izvajano pesem na hrvaških radijskih postajah.

Prodajna mesta

Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Vstopnice.com - Ekopool Celje, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli ...

Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Hair Mata Hari / foto: arhiv - thumbnail

Hair Mata Hari / foto: arhiv