v rubriki dogodki:
.. / / / 23.04.2009 00:02

Harry - Release party ob izidu nove plošče

Ajdovski punkrock trojec Harry bo v petek 24. aprila v klubu Baza v Ajdovščini praznoval izid svojega drugega albuma 'Clowns and Monkeys'. Kot posebni gostje zabave bodo zaigračli še osješki punkrockerji Debeli Precjednik in lokalni rocking hardkorovci The Hoax Program.

Debeli precjednik so nastali leta 1993 kot štiričlanski bend, v postavi, ki se vse do danes ni bistveno spremenila. Po prvencu »Rat (Her) Burnt His Record«, ki ga izdajo pri založbi Dirty Old se vsedejo v kombi in preletijo Evropo kot meteorski dež, ki preslepi sam mesec. Izdaja naslednjega singla z naslovom »Tribute To Zli Farmeri« predstavlja odlično napoved naslednjega albuma »Fist From The East«, ki izide leta 2003 v samozaložbi (Double Penetration Records). Debeli Precjednik / Fat President preživijo velik del poletja, jeseni in zime v studiu Kozmo ter junija 2006 izdajo svoj tretji dolgometražni udarec »Through The Eyes Of The Innocent«, ki je zrel, živahen in prečudovit album prepoln izbranih ritmov, melodij in svojevrstnih vokalov.

The Hoax Program je projekt ekipe, ki je pred desetimi leti začela v old school hard core skupini Low punch in z njo zaznamovala slovenski prostor, Tokrat se fantje vračajo v rocking hc punk različici nekje med Smackdown in International Noise Conspiracy.

Za Harry

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Harry - thumbnail

Harry