v rubriki dogodki:
.. / / / 07.03.2002

Helena Blagne v Hali Tivoli

Koncert, ki so ga oboževalci Helena Blagne čakali natančno eno leto, se bo zgodil 8. marca v hali Tivoli. Glamurozen in veličasten, na visokem profesionalnem nivoju, tako kot zna narediti samo prva dama slovenske zabavne glasbe.

Helena je tudi letos pripravila pester program, saj bodo z njo nastopili samo največji. Scenarij je nastajal kar eno leto, vaje pa potekajo že dober mesec dni. Nekaj presenečenj še skriva, zagotovo pa vemo, da bo osrednja glasbena gostja Doris Dragović, ki se vrača k svojim dalmatinskim melodijam.

Helena bo zapela tudi v španskem jeziku, saj bodo med njenimi gosti nastopili hrvaški Los Caballeros, ki igrajo izvirno mehiško glasbo. Iz Sarajeva prihaja največja diva bivšega jugoslovanskega odra Gertruda Munitić, s katero bo Helena zapela operno arijo. Njen gost bo tudi legenda narodnozabavne glasbe Alfi Nipič in legendarni citrar Miha Dovžan.

Ob naštetih gostih se bosta na odru zvrstili kar dve spremljevalni skupini - Globus band in skupina Oleander iz Splita. Program bo povezoval najbolj priljubljeni televizijski voditelj Mario Galunič.

Spektakel, ki pravi fani prve dame slovenske zabavne glasbe resnično ne smejo zamuditi.

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Helena - thumbnail

Helena