v rubriki dogodki:
.. / / / 22.02.2011 13:20

Manu Chao spet v Ljubljani - 2. aprila 2011

V Slovenijo se po skoraj desetih letih vrača Manu Chao – svetovno uveljavljeni špansko – francoski pevec, kitarist, glasbenik, popotnik in aktivist. V naših krajih že težko pričakovani Manu bo v soboto, 2. aprila 2011 v ljubljanski Hali Tivoli nastopil s skupino Manu Chao La Ventura in prav v Ljubljani bo začel letošnjo koncertno turnejo po Balkanu.

Manu Chao La Ventura je trio dveh kitaristov in bobnov: Manu Chao - vokali, kitara, Madjid Fahem - kitara, Garbancito – bobni. Nenavadna zasedba je nastala najprej kot eksperiment – da gre za udarno in pravo stvar pa so pokazali že prvi koncerti z odličnim odzivom občinstva, kar se je potrdilo na razprodanih nastopih lanskoletne turneje po Japonski, ZDA in nastopih na festivalih v Južni Ameriki in na skopskem Taxiratu.

Manu Chao kljub statusu svetovne glasbene zvezde ostaja izven kolesja glasbene industrije, sam odloča o lastni karieri in deluje v skladu s svojimi prepričanji. Posledica tega je tudi dogovor o ceni vstopnice 25 EUR za ljubljanski koncert v Hali Tivoli, ki bo v soboto, 2. aprila 2011 ob 20.00 uri.

Predprodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Vstopnice.com - Ekopool Celje, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, blagajna Hale Tivoli ...
Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com

-- za Agencijo Antonov

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Manu Chao spet v Ljubljani - 2. aprila 2011 - thumbnail

Manu Chao spet v Ljubljani - 2. aprila 2011