v rubriki dogodki:
.. / / / 14.09.2003

Ilegalci začenjajo z novo sezono

Tudi Sub Sub ne počiva in z njim tudi ne Illegal Kru. Polni energije v soboto, 20. septembra 2003., pripravljajo nov drum'n'bass event v novi sezoni. Tokrat obisk soseda DJ Raw.full-a pod okriljem ill.skillz.

Ill.Skillz tvorita D-Kay in Raw.full. D Kay je svoje skladbe najprej objavil na kompilaciji Moving Shadow, z Raw.full-om pa sta lani poslala v svet komad Be there 4 U. Remix tega komada pripravlja Concord Dawn, ki je letos že gostoval v naših krajih. 22. septembra bo vrata odprla njuna založba Ill.Skillz recordings, čakamo pa na single Bowser, ki obljublja veliko.

Tokrat bo v Sub Subu navduševal le eden od dvojice, torej DJ Raw.full, ki je sodeloval že z Aphroditom (ki smo ga prav tako že lahko slišali v Ljubljani) in drugimi zvezdami d'n'b scene.
Dr.Um pravi, da ne bomo razočarani. Glede na to, da smo v zadnjem letu bili priča vsaj enemu tujemu obisku na tej sceni, na teden, sem postala že malce skeptična in počasi ugotavljam, da ob preveliki količini bobna in basa hitro postaneš preveč kritičen in partyji niso več tako zabavni kot so bili včasih.

Poleg avstrijskega zvezdnika bodo kraljevali še slovenci: DJ Markoman, DJ Plankton, DJ Anf.Ej in MC Ezy-G.

Začetek eventa ob 23:00
Vstopnina: 2000 sit/1800 sit pred polnočjo