v rubriki dogodki:
.. / / / 10.09.2004

Izštekani Matej Krajnc pred občinstvom

Izštekani Jureta Longyka se po poletnem počitku vračajo v radijski eter in tokrat ne bo poseben zgolj gost in njegova glasba, temveč tudi dejstvo, da bodo Izštekani potekali pred občinstvom - torej pravi mali koncert z nekaj zanimivega pogovora...

Izštekani v živo se bodo odvijali v petek, 17.9.2004 od 22.25 ure dalje v prostorih Studia 14 na Radiu Slovenija, vstop je prost, zaželena pa predhodna rezervacija oziroma potrditev prihoda, vse podrobnosti pa boste našli na tem naslovu.

Gostitelj je vsem dobro znan - Jure Longyka, gost ? Matej Krajnc, pa najbrž malo manj. Gre za enega najmlajših in hkrati tudi najboljših slovenskih kantavtorjev, ki pa se aktivno udejstvuje tudi kot pisec, pesnik, prevajalec in ima za seboj izdanih že več kot 20 izdaj.

Mnogi so ga spoznali po odličnih prevodih besedil Brucea Springsteena, Leonarda Cohena, Toma Waitsa ter tudi izvedbah Beatlov, ki jih je izvajal z Agencijo Rock'n'roll, s katero je nastopil tudi v Izštekanih pred leti.

Na dan, ko bo izšla njegova nova pesniška zbirka Tri pesnitve, se bo pred občinstvom predstavil z majhno akustično zasedbo, seveda pa tudi gostje ne bodo nič nenavadnega, kvečjemu presenetljivega. Skratka, obeta se še en v vrsti zanimivih Izštekanih nastopov in tisti, ki bi se radi prepričali, kako vse skupaj izgleda na drugi strani radijskih valov ? vabljeni!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Matej Krajnc (foto Alan Orlic Belsak) - thumbnail

Matej Krajnc (foto Alan Orlic Belsak)