v rubriki dogodki:
.. / / / 24.04.2002

Jammaj festival v Ajdovščini

V petek, 10. maja ter dan kasneje, v soboto 11.maja se bo v Ajdovščini v Klubu Jutro zgodil festival Jammaj. Festival je obenem tudi odgovor na tradicionalno mestno prireditev Ajdovščina v maju, na kateri dosedaj ni bilo posluha za recimo temu drugačno mladino in za t.i. drugačno muziko.

V petek, 10. maja bo večer v ritmih reggae/dub glasbe z DJ-ji in odličnim dub bendom iz sosednje Italije z imenom B.R.Stylers (predskupina Lee Scratch Perry oz. Mad Professor dub programu v Ljubljani, pred kratkim na krajši turneji po Sloveniji). Pred koncertom bo predstavitev programa letošnjega tretjega reggae festivala Soča Reggae Riversplash z organizatorjem in DJ King Rollom (Soča Riversplash).Po koncertu pa za vas muziko rola DJ Rollnik (Ljub-jah-na).

Predstavitev ob 21.00 uri, koncert ob 22.30 uri - vstopnina 750 SIT.

V soboto, 11.maja pa se bodo predstavili domači emo punkrockerji The love typewritter, metelkovski ska-punk hardkorovci Backstage ter kanadski melodični pankrokerji z imenom Always Outnumbered. Pred, med in po koncertu bo na sceni DJ Tupcatupca (Weed-ovščina). Pričetek ob 21.00 uri - vstopnina 750 sit.

Za festival Jammaj

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.