v rubriki dogodki:
.. / / / 31.08.2009 13:38

Joss Stone na SiOL-ovem Vesolju veselja

SiOL bo v Ljubljano pripeljal Joss Stone! Dogodek poimenovan Vesolje veselja se bo zgodil v petek, 4. septembra letos na Emoniki (to je ob Vilharjevi cesti), pred Joss pa bodo nastopili še domači Siddharta, Neisha, Maya, Leeloojamais, Zlatko, Fusion Pop in Glam! Vstop na festival je brezplačen, časti SiOL oz. posledično davkoplačevalci, glede na to da je še vedno v večinski lasti države.

Na ŽVPL-u ste o Joss Stone brali med prvimi v Sloveniji, naš bivši dopisnik Matic Slapšak je pred davnimi leti ocenil njena prva dva albuma The Soul Sessions ter Mind, Body & Soul.

Mnogi so me spraševali, kdo je ta Joss Stone in sem jim odgovoril, da jo sigurno poznajo z radijev, po popevkah kot so Fell In Love With A Boy, Right To Be Wrong, You Had Me in priredbo Dusty Springfield Son Of A Preacher Man, ki si jo lahko ogledate v videu spodaj.

Prireditev Vesolje veselja se bo začela že 14 uri na Emoniki med Vilharjevo in Železno cesto v Ljubljani (glej zemljevid na Google Maps), Vilharjeva cesta pa bo med Slovensko in Železno cesto zaprta!

Joss Stone - Son Of A Preacher Man

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Vesolje veselja - plakat - thumbnail

Vesolje veselja - plakat