v rubriki dogodki:
.. / / / 16.01.2003

Kišta festival(ček)

Po lanskoletnem oranju ledine z nastopi Demolition Group, Murat & Jose, Zmelkoow, se bo prvi izmed dogodkov zgodil Festival(ček) v Kišti, na katerem bodo nastopili: Ultra, Ks!ht, Bitch Boys in Los Ventilos. Festival(ček) se bo zgodil 31.01.2003 v Trzinu, v dvorani KUD France Kotar.

Gre torej za koncert skupin, ki so opazno zaznamovale lanskoletno dogajanje, vsaka po svoje. Bitch Boys so domačo in tujo javnost presenetili z odličnim surf albumom In Heat, za katerega so dobili laskave kritike z vseh koncev sveta in doma. Pohvale so poželi tudi na njihovih nastopih.

Ks!ht so poželi kritike za prvenec, z videospotom "." (pika) konkurirali bolj znanim bendom na Videospotnicah, kjer so se uvrščali med najvišje, s koncerti pa dokazali, da gre za bend z velikim emocijskim nabojem in ustvarjalnim potencialom.

Los Ventilos so se po izidu prvenca ISO 4586 prekalili na odrih slovenskih festivalov, se z videospoti tudi vizualno utrjevali v spominu poslušalcev, bend pa se pripravlja na novo ploščo, ravno sedaj pa se podijo po videolestvicah z videospotom za skladbo 2000, ki so ga posneli v sodelovanju z skaterji ...

Kot novinci se bodo predstavili Ultra, energični melodični rockerji z pevko Nušo v glavni vlogi, ki se ravno te dni preganjajo okoli in iščejo založnika za prvenec. Energična brca za začetek.

Vstopnina: 500 sit v predprodaji in 700 sit na dan koncerta; za člane ŠKD in ŠKK je 300 sit v predprodaji, in 500 sit na dan koncerta, začetek ob:21.00.