v rubriki dogodki:
.. / / / 18.06.2013 15:55

Kitarist Richie Kotzen unplugged

Richie Kotzen, kitarist, ki ga ljubitelji težjih (a ne težkih) kitarskih riffov poznajo kot kitarista bendov Poison in Mr. Big, je vseskozi nastopal tudi kot solo kitarist – izdal je namreč kar 19 solo albumov, pogosto pa sodeluje tudi v kolaboracijah z drugimi glasbeniki.

Po lanskem nastopu v klubu Bluesiana Rock Cafe v Vrbi na Koroškem, v katerem je v okviru turneje »24 Hours« predstavljal svoj zadnji solo album, se šestega julija letos vrača v Vrbo v izštekani različici. Na svoj račun bodo tako prišli predvsem ljubitelji akustičnega kitarskega rocka s pridihom soula, pa tudi tisti, ki prisegajo na kitarske virtuoze stare šole, saj se Kotzen v živo povsem sprosti in prepusti strunam pod prsti.

Bluesiana Rock Cafe je sicer Rock n' Roll lokal stare šole, katerega lastnica, Gudrun, ima za sabo kar nekaj kilometrine. Kljub temu, da Vrba na Koroškem ob hitrem pogledu ni prva destinacija svetovno znanih rock zvezd, pa se na odru Bluesiane pogosto in radi ustavljajo stari rockerski mački, tudi Richie Kotzen, ki se pri naših sosedih oglasi celo večkrat letno.

Peter Šepetavc - avatar

Peter Šepetavc / Peroksid

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 08.04.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 5 člankov.

Richie Kotzen - thumbnail

Richie Kotzen