v rubriki dogodki:
.. / / / 28.10.2014 17:55

Koncertni zaključek leta odpira Michael Bublé

Šestega novembra se bo v sklopu turneje ustavil tudi v ljubljanskih Stožicah. V sredini novembra in decembra mu bodo sledili še One Republic in Bryan Adams.

Kanadski pevec, ki se lahko ponaša že z več Grammyji in ostalimi prestižnimi nagradami, njegov glas pa mnogi označujejo za angelski na tej turneji predstavlja najnovejši album To be loved.

Preboj v karieri mu je uspel leta 2005 z albumom It's time, z naslednjim Call me irresponsible pa se je zavrtel na vrhove vseh svetovnih lestvic. Do zdaj je prodal več kot 50 milijonov albumov, za najnovejšega To be loved pa trdi, da je njegovo najboljše delo doslej.

Mladenič, ki ga primerjajo celo s Frankom Sinatro naj bi bil eden izmed boljših live izvajalcev mlajše generacije, zato nas ne preseneča dejstvo, da sta dve kategoriji vstopnic za ljubljanski koncert že razprodani. Vstopnice na eventim.si lahko zdaj dobite po ceni od 75€ do 190€.

Njegova karizma, glas, avtorske skladbe s spremljavo orkestra in odlična kombinacija jazza in svinga vas 6.11. vabijo v areno Stožice, kjer bo prav gotovo ''Beautiful day''.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Michael Bublé v Ljubljani - thumbnail

Michael Bublé v Ljubljani