v rubriki dogodki:
.. / / / 10.06.2003

Sensation in No limits v Podlagi

Na sobotni večer - 14.6. se v sežanskem klubu Podlaga zglasita skupini Sensation in No limits. Sensation so štiričlanska zasedba, ki igra najverjetneje crossover, še najbolj pa spominjajo na reperske Elvis Jackson-e iz prvega obdobja.

Zasedba je več kot klasična: bobni (Martin Vičič), bas (Simon Blaško), kitara (Primož Mislej), vokal (Viktor Konopljev), nastop pa energičen in zanesljiv, saj so Sensation že nekaj časa prvo ime obalne novorokerske scene, čeprav niso niti sodelovali niti zmagali na Triglavu, kaj šele, da bi se razglasili za politični bend, čeprav imajo za povedati veliko jeznega a tudi zabavnega.

http://www.sensationsensation.com/

No Limits so: Enco (glas), Matjaž Musa (bobni), Boštjan Musa (kitara), Paško (bass)na njihovih koncertih je mogoče slišati ultra hitre hardcore komade, kot tudi trashmetal, grindcore, ska, hip hop, melodic punk ipd
V tekstih benda najdemo teme o rasizmu, fašizmu, A.I.D.S.-u, drogah, alkoholu, delavskemu razredu, cerkvi, politiki, živalskih pravicah, vojnah, drugačni mladini, prijateljih, tattoo-jih, ekonomskih krizah, vsakdanjem življenju, samoironičnih zgodbicah in šaljivih štorjicah... Tudi glasba No Limits-ov se z leti spreminja, tako je vedno bolj močna, hitra in direktna in stilsko manj lomljena.

http://www.nolimitsslo.com/