v rubriki dogodki:
.. / / / 07.03.2011 07:56

Les Skalopes in Panic Stricken v klubu Gromka

Twotonebinas: predstavljajo: Les Skalopes in Panic Stricken v klubu Gromka! Les Skalopes, ki Gromko prvič obiskali kot del prve francoske karavane poimenovane Kosovo Project, se v Gromko radi vračajo. Dokaz je njihov že četrti nastop, ki se bo zgodil 12.marca, natanko eno leto potem, ko so tam dodobra obnoreli prisotno občinstvo.

Bend, ki je nastal pozimi leta 1997, v pariškem predmestju Bures sur Yvette, resnično uživa v živih nastopih kar vedno začuti tudi publika in se na dano pozitivno odzove. Francoska deseterica je svojo ljubezen in strast izkazala na številnih koncertih po celi Evropi, na katerih so oder delili tudi z The Toasters, The Slackers, Inner Terrestrials, pa tudi Emirjem Kusturico, kajti z svojo simpatično neposrednostjo in odličnimi nastopi, niso osvojili samo ska fenov pri nas, ampak srca in ušesa po celi Evropi. Celo na precej nedostopnem britanskem otoku jim vedno bolj uspeva.

Pozitiven odnos benda skupaj s poskočnim skajem, odigranim v duhu punka, in požlahtnenim z radodarno pihalno sekcijo in energičnimi ritmi, ne nazadnje pa tudi z žmohtnim glasom pevke Chantal, ki ji nekateri pravijo tudi francoska Pauline Black (The Selecter), z svojim energičnim nastopom vedno popolnoma navduši domače občinstvo in zakuha vsesplošno fešto.

Ob letošnjem obisku bodo Les Skalopes oder ogrevali mladi punkerji iz Ponikev, ki nastopajo pod imenom Panic Stricken. Dobro leto nazaj so začeli, najprej z preigravanjem punk priredb, nato pa so začeli ustvarjati tudi lastne pesmi. S

Vstop: 6 eur z rezervacijo na twotonebinas@gmail.com in 8 eur na dan koncerta

Več o skupinah:
www.skalopes.com
www.myspace.com/lesskalopes
www.myspace.com/bendpanicstricken

Twotonebinas projekt je del programa KUD Anarktika, ki domuje v Klubu Gromka na Metelkovi. Podpira ga MOL Kultura.

-- za Twotonebinas

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Les Skalopes in Panic Stricken v klubu Gromka, 12. 3. 2011, klub Gromka, Metelkova - thumbnail

Les Skalopes in Panic Stricken v klubu Gromka, 12. 3. 2011, klub Gromka, Metelkova