v rubriki dogodki:
.. / / / 19.01.2001

Let 3 v K4

Reški mojstri rockovskih uprizoritev se po 5 letih vračajo na oder, ki je nosil že nešteto imen iz sveta glasbe, performanca in drugih umetnikov - K4. To bo šele druga samostojna predstavitev Let 3 v Ljubljani.

Tokrat z novimi elementi nastopa, novimi liki, ki predstavljajo delček življenja, smrti, vrnitve in samega elementa skupine. Album Jedina s svojimi tremi različicami to zasluži. Je kot otrok, ki ga je skupina spravila na svet, vsak otrok pa ima različne obraze in razpoloženje.

Jedina jih ima tri. Izbrana je za album leta 2000 (Nacional, ...) , je pa najresnejši kandidat za nagrade Porin in Crni mačak, ki jih na hrvaški glasbeni sceni podeljujejo za najboljši album, izvajalca in podobno.

Hrvaški in slovenski glasbeni kritiki so Let 3 že označili kot najboljše žive izvajalce. Kdor jih je videl na Millenium brucu se je v to lahko prepričal. Vsi tisti, ki jih pa še niste si jih boste lahko ogledali v klubu K4 v sredo, 24. januarja ob 22h.

Kot posebnost na koncertu naj omenimo le to, da je skupina Let 3 za ta nastop pripravila tudi poseben performans z dvema striptizetama. Da ne bo pomote: dekleti sta del skrbno dodelanega koncepta nastopanja, s katerim se skupina ukvarja že skoraj 15 let: februarja letos namreč Let 3 praznuje petnajst let obstoja!

Za K4 in Dallas record

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Let 3 - thumbnail

Let 3