v rubriki dogodki:
.. / / / 19.03.2014 11:20

Linkin Park bo pretresel Milano

Ameriška nu-metal in rock skupina Linkin Park se junija vrača v Evropo. Ponovno bodo igrali na večjih festivalih od Rock Am Ringav Nemčiji do Alfa Romeo City Sound festivala v Italiji. Nastopili pa bodo tudi v Rusiji in na Poljskem.

Linkin park je edinstvena skupina, ki izvira iz Augore Hills v Kaliforniji. Njen nastanek sega v leto 1996 in je od takrat prodala več kot 60 milijonov albumov in osvojila 2 grammyja. Poleg tega je tudi edina rock skupina, ki ima na Facebooku več kot 60 milijonov všečkov. Večkrat jih tudi opredeljujemo kot najbolj znane in poslovno uspešne predstavnike Nu Metal žanra zaradi njihovega prvega albuma Hybrid Theory (2000), ki je bil prodan v več kot 21 milijonov izvodih po vsem svetu.

Tokrat bodo nastopili v sosednji Italiji in sicer v modni prestolnici, Milanu. Nastopili bodo v okviru Alfa Romeo City Sound festivala, 10. junija.

Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave Phoenix Farrell, Rob Bourdon in Joe Hanh bodo zaigrali vse od starih uspešnic kot so Crawling, Faint, In The End in Numb pa vse do Lost in the Echo, Lies Greed Misery in Burn It Down, iz zadnjega albuma Living Things.

Prav tako, nas znajo presenetiti s kakšnim čisto novim komadom, namreč fantje nameravajo v tem letu izdati nov album, ki naj bi bil bolj podoben prvemu in njihovem najuspešnejšemu albumu Hybrid Theory.

Če želite doživeti to edinstveno skupino v živo si lahko karte
kupite tukaj.

Sara Todorovič - avatar

Sara Todorovič

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 18.06.2013 na ŽVPL-u skupaj objavil 19 člankov.

Linkin Park - thumbnail

Linkin Park