v rubriki dogodki:
.. / / / 04.04.2011 11:50

S.A.R.S. predskupina Elvis Jackson v Križankah

V ljubljanskih Križankah bomo v četrtek, 19.5.2011 s pričetkom ob 20. uri priča edinstvenemu in spektakularnemu rock koncertu. Elvis Jackson so za predskupino izbrali goste iz Beograda, osemčlansko glasbeno zasedbo poimenovano Sveže amputirana ruka Satrianija ali krajše: S.A.R.S.!

Njihova glasba je svojevrstna kombinacija pop, rock, reggae hip-hop in bluesa z elementi tradicionalnega srbskega folka. V fuziji teh glasbenih zvrsti in idej, iz katerih izhajajo, nastajata edinstveni zvok in stil benda. S.A.R.S. dejansko veljajo za veliko odrkitje zadnjih dveh let, hit »Budjev lebac« pa jih je v trenutku postavil v prvo ligo srbske glasbene scene.

Za vse poznavalce in tiste, ki si želijo slišati sveži zvok iz srbske glasbene scene bo to nepozaben večer, sploh zato, ker bo skupina predstavila pesmi tudi iz novega albuma »Perspektiva«, ki je na spletni strani MTV na voljo za brezplačni download do 23.aprila, kar je v prvih treh mesecih izkoristilo preko 40.000 ljudi.

Ob priložnosti je član skupine, pevec Žarko Kovačević povedal:

Izraziti želim veliko zahvalo in spoštovanje vsem ljudem, ki so si naložili naš album Perspektiva in s tem izkazali ogromno podporo skupini S.A.R.S.! 40.000 prenosov je za nas res neverjetna številka in je presegla vsa naša pričakovanja. Če si kdo še ni uspel naložiti albuma, lahko to naredi do 23. aprila. Želel bi povabiti vse naše fane na koncert v Križanke 19.5.2011 in se ob tem zahvaliti skupini ELVIS JACKSON za povabilo. Mir in ljubezen!

Veliko pozornosti pa je deležen tudi prvi single, video z albuma »To rade«. Obeta se nam torej izjemen koncert, saj bodo ELVIS JACKSON poleg S.A.R.S. na odru gostili še nekaj zanimivih glasbenih gostov, ki pa naj do koncerta ostanejo skrivnost!


Veliki zaključek mednarodne turneje ELVIS JACKSON in adrenalinski rock spektakel se bo tako zgodil v četrtek, 19. maja v Križankah, vstopnico pa lahko do 17. aprila kupite po bolj ugodni ceni 22€. Najbolj izpostavljeni domači punk rokerji bodo v Križankah postregli z zabavnim, energičnim in tehnično dovršenim nastopom. Poleg pesmi iz aktualnega albuma »Against The Gravity«, boste slišali vse največje hite skupine Elvis Jackson in nekaj novejših, še neizdanih pesmi.

Vstopnice lahko po ugodni ceni 22 € kupite na prodajnih mestih Eventima do 17. aprila 2011!

Več o turneji lahko preberete na uradni spletni strani www.elvisjackson.com!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

S.A.R.S. v Križankah kot predskupina Elvis Jackson - thumbnail

S.A.R.S. v Križankah kot predskupina Elvis Jackson