v rubriki dogodki:
.. / / / 23.05.2004

Los Ventilos, Alya in Nude v okviru Pejmo se maja(t)

Pejmo se maja(t) se bo po prvem dnevu z akustičnim Skat in Tinkaro Kovač, pa bruhalci ognja in še House partyjem za nameček, še bolj pestro nadaljeval tudi v petek, 28. maja.

Glasbe tudi v petek je ne bo manjkalo. Oder bodo zasedli Los Ventilos, ki z novim pevcem Jako Burgerjem (za mikrofonom je prisoten tudi pri skupini Corkscrew) že snujejo novo ploščo in ki so menda bolj energični kot kdajkoli.

Ogledali si boste lahko tudi nastop energijske bombe, ki sliši na ime Alya in je pred dnevi izdala svoj istoimenski odlični in odlično prodajani prvenec. Na odru bo s svojo spremljevalno skupino in v primeru toplega vremena, boste lahko videli tudi nekaj gole kože (namig za koncert predvsem za moški del publike!).

In za nameček bodo na odru tudi Nude, ki so letos praznovali deseto obletnico obstoja, sicer pa slovenska glasbena javnost že kar nekaj časa čaka na njihov nov studijski izdelek. Fantje so v zadnjih dveh letih pokazali obilo glasbene domišljije in se iz najstniškega pop banda prelevili v zrele rockerje.

Že ob 17. uri bo oživela Kolodvorska ulica v Domžalah, kjer se bodo začele odvijati različne delavnice (body painting, follorne dejavnosti) in športne aktivnosti - hokej na rolerjih. Uro kasneje se bo predstavila otroška skupina Društva narodnih noš Domžale, ob 19. uri pa ulična gledališka skupina Priden možic z igro Sprajt. In to še ni vse! Ob 20. uri pred glasbenim zaključkom se bo s pestrim in zanimivim programom predstavila tudi folklorna skupina France Marolt ŠOU Ljubljana.

Čaka vas torej še en zanimiv in natrpan dan in le tisti najbolj žilavi in vztrajni bodo imeli dovolj moči za še dva dni Pejmo se maja(t), ki sledita.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Pejmo se majat - thumbnail

Pejmo se majat