v rubriki dogodki:
.. / / / 04.09.2013 16:32

Manu Chao skupaj z La Venturo

Le še nekaj dni nas loči do odličnega energičnega koncerta v Cvetličarni. Manu Chao bo nastopil s svojo spremljevalno skupino La Ventura. Organizator se je tokrat odločil koncert preseliti pod zvezde, na prizorišče pred ljubljansko Cvetličarno.

Predskupini uporniško-romantičnega trubadurja z velikim srcem, bosta Hex in Red Five Point Star.

Skupina Red Five Point Star letos praznuje 15 let, za seboj pa ima že zelo lepo kilometrino tako v Sloveniji, kot v tujini. Njihova glasba je mešanica skaja, swinga in rockabillyja.

Skupina Hex sodi med mlajše na domači glasbeni sceni, njihov zvok pa je mešanica elektronike, rapa, metala in punka. Oder so si v preteklosti že delili s Prodigyji, Skrillexom in Pendulumom.

Manu Chao je človek, ki je povsem predan svojemu prepričanju in ustvarjanju. V Ljubljano se vrača skupaj s kitaristom Madjidom, bobnarjem Philippom Teboulom in basistom Gambeatom. Udaren rock kvartet bo predstavil svoje legendarne pesmi, kot so El Dorado, La Chinita, Bongo Bong, Mi Vida, Mr. Bobby in druge. Posebna poslastica za njegove oboževalce pa bodo zagotovo pesmi, ki bodo šele izšle.

Cena vstopnic za ta edinstven koncert je 25 EUR, kupite pa jih lahko na vseh prodajnih mestih Eventima.

Alja Kink - avatar

Alja Kink / Alja Kink Photography

Glavna urednica ŽVPL, ki je od 24.10.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 53 člankov.

Manu Chao (Foto: Muir Vidler) - thumbnail

Manu Chao (Foto: Muir Vidler)