v rubriki dogodki:
.. / / / 06.10.2009 15:06

Marihuana marš 2009 letos v Tivoliju

V Tivoliju bo letos po dveh letih suše spet potekal Marihuana marš, letos bodo tam nastopili: Dalaj Eegol (aka Ali En), Klemen Klemen, Carina in drugi, zgodil pa se bo 10. oktobra ob 14h v Tivoliju (sankališče Pasja raven)! Afterparty se bo odvijal od 23.00 ure naprej v klubu Channel zero na Metelkovi.

Marihuana marš je globalni dogodek, ki se ponavadi po celem svetu dogaja prvi vikend v maju, pa pri nas pa letos (po dolgih letih) izjemoma v oktobru!

Na Facebooku je na dogodek prijavljenih že več kot 500 ljudi, tako da bo tudi letos pestro, sploh glede na obljubljeni koncertni program (Dalaj Eegol aka Ali En aka Ali Đafič se vrača na sceno), repal bo tudi Klemen Klemen, žagali bodo Carina, pa In-sane ter ŠKM Banda ...

Podrobnosti na Facebooku, kjer boste tudi izvedeli zakaj se pravzaprav organizator (ŠOU Ljubljana) zavzema pri organizaciji festivala (med drugim tudi pravijo):

... se ŠOU v Ljubljani zavzema za objektivno poročanje in odprto debato o dejanski problematičnosti drog, predvsem marihuane. Prav tako je politika enotnega obravnavanja vseh drog zgrešena, saj se njihovi učinki, uživalci in stopnja vpliva na njih in na družbo močno razlikujejo od droge do droge. ...

Se vidimo?

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Marihuana marš 2009 - thumbnail

Marihuana marš 2009