v rubriki dogodki:
.. / / / 12.03.2005

Martyr A.D., Dead to Fall in A Testimony Of Failure v Celju

Martyr A.D., Dead to Fall in A Testimony Of Failure bodo v nedeljo, 20.3. v okviru 10. Heart Core Attacka nastopili v Mladinskem centru Celje.

Dead to Fall (metalcore, ZDA) - metalcore mojstri iz Chicaga se vračajo z njihovim novim albumom Villainy & Virtue izdanim pri Victory Records. Album združuje nianso švedskega metala in hardcora ter death metala. Obravnava vsakodnevno bitko človeka med dobrim in zlim. Zaradi njihove kombinacije death metala, melodičnega metala in hardcora, so Dead to Fall definitivno eni izmed tekmovalcev za najboljši metalcore v letu 2005.

Martyr A.D. (metalcore, ZDA) - Martyr A.D. so se vrnili, da bi pokazali kako zelo brutalen je lahko metal in hardcore, ko nastopita jeza in frustracija. Novi album "On Earth As It Is In Hell" (prav tako Victory Records), ki je izšel aprila 2004 je zvok triletnega nezadovoljstva in razjedanja življenja in družbe okoli nas. Ko so stvari izgledale najbolj žalostne, so Martyr A.D. preživeli...ne samo, da so pred seboj rušili vse, kar jim je prišlo na pot, ampak so to izkušnjo spremenili v album, ki jemlje praznino, pohlep in prevaro tega sveta in jo spremenili v mešanico agresije in besa, ki je dostavljena kot divjost močno potrebna v glasbeni sceni danes.
Novi album dokazuje, da se iz preteklosti učimo in iščemo nove poti za naprej. Z njim ne začenjajo, kjer so končali, ampak svojo pot nadaljujejo z velikim korakom naprej v uničevanju vsega, kar ste mislili, da veste o njih kot skupini ter heavy metalu in hardcoru nasploh.

+ A Testimony Of Failure (metalcore, SLO)

Vstopnina: predprodaja - 1000 sit / 5 eurov, na dan koncerta - 1500 sit / 7 eurov

 - thumbnail