v rubriki dogodki:
.. / / / 09.08.2002

Matrix: open-air festival of electronic music

Priznani svetovni DJji bodo 31. avgusta na letališču v Cerkljah zamenjali hrup letal z zvočnimi valovi elektronske glasbe. Na treh različnih plesiščih, Techno, Tech-house in Progressive se bo izmenjalo kar sedemnajst DJjev. Nekaj tisoč razgretih teles, osvežujoč poletni vetrič in atmosfera nabita z pozitivno energijo... je le del spektakla, ki ga bomo skupaj doživljali vse do prvih sončnih žarkov.

Radio Krško in Dvojka.com organizirata festival elektronske glasbe Matrix. Festival bo potekal na bivšem vojaškem letališču v Cerkljah ob Krki, 31. Avgusta med deseto uro zvečer in osmo uro zjutraj. Prizorišče bo razdeljeno na tri plesišča s tremi različnimi zvrstmi elektronske glasbe. V primeru slabega vremena se bodo plesišča preselila v garaže avionov (hangar), pred prizoriščem je velik parkirni prostor, ki bo varovan s strani podjetja G7 Varnost Posavje.

Cilj organizatorja festivala je, predstaviti festival, ki bo zadovoljil še tako zahtevno publiko hkrati pa naj bi festival prispeval k osveščanju mladine, saj danes skoraj ni več zabave brez drog. K temu smo povabili dve slovenski skupini (DrogArt in Konoplja.org), ki delujejo z gesto "Pleši z Glavo". Poleg kvalitetne gostinske ponudbe, kakovostne glasbe in tehnične podpore, se bodo obiskovalci festivala, lahko zavrteli tudi na vrtiljaku. Za boljšo orientacijo po prizorišču ter informacije bo postavljena info točka.

Techno floor:
Roberto Q. Ingram (USA)
Markus Mehta (Ger)
Pero-Fullhouse (Cro)
Psiho vs. Jan F (Slo)
Dope Control vs. Bionet live! (Slo)

Tech-House floor:
Tony Thomas (UK)
Robert Miles (Ita/UK)
Aleksij (Slo)
Eddy The Fish (Slo)
Stripy D (Slo)

Progressive floor:
Go Cut - Astralis (Cro)
Ludvig - Astralis (Cro)
Dogma 3000 live! - Astralis (Cro)
Crazy Lemon (Cro)
Armando (Slo)

Additional:
- GO GO Dancers
- free fruit
- voisenoise Concorde
- video walls
- pre-party 30.08 @ Jukebox, Metlika
- after-party 01.09 @ reka Krka
- transmission on radios all over Slovenia

Blagajna se odpre ob 20:00 uri.
Vstopnina:3.900 SIT, 3.500 SIT (with Flyer), 500 SIT (with Coupon)

Več informacij o festivalu na spletnih straneh: www.dvojka.com.

Za Dvojka.com in Radio Krško

Matrix - thumbnail

Matrix