v rubriki dogodki:
.. / / / 03.03.2011 13:22

M.O.P - Mash Out Posse, 9. marca v Cvetličarni

V sredo, 9. marca 2011 se pripravlja večer slovenskih, hrvaških in ameriških zvezd hip hop scene. Cvetličarna Live2 prvič v Sloveniji, v organizaciji Blackout Slovenija, gosti slavni ameriški hip hop duo M.O.P. (Mash Out Posse).

Artista, znana po svojih agresivnih besedilih, sta na mainstream sceno prodrla leta 2000 z albumom Warriorz, natančneje s skladbo Ante Up. Singel je bil takojšnji uspeh na radijih in zavihtel njun album na dvajseto mesto Billboardove lestvice.

Za prehod med svetovno elito Hip Hop scene je bil zaslužen tudi singel Cold as Ice, ki so ga med drugim uporabili za televizijski oglas zobne paste Ice White. M.O.P. sodelujeta z glavnimi imeni hip hopa, kot so Jay-Z, Busta Rhymes, Wu-Tang Clan, G-Unit, DJ Premier, Statik Selektah in drugimi.

Za ogrevanje publike bosta v sredo, 9. marca, poskrbela MRIGO & GHET s predstavitvijo albuma MRIGZ 'n' GHET HITZ, pri čemer jim bodo na oder priskočili slovenski predstavniki hip hop scene (Zlatko, Emkej ...), za močne ritme in hip hop bite pa bosta zadolžena DJ K'POW (RDYO DJ's) in DJ Phat Phillie (Blackout).

M.O.P. je ameriški hip hop duo, ki ga sestavljata Billy Danze in Lil' Fame, artista znana po svojih agresivnih besedilih. Primarno underground duo je na mainstream sceno prodrl leta 2000, z izdajo albuma Warriorz, natančneje z znano skladbo Ante Up. Takrat se je skladba prvič zavrtela na radijih in postala hit. Njun album se je povzpel na petindvajseto mesto Billboard 200 lestvice.

Kmalu za tem sta izdala singl Cold as Ice, ki je vseboval delček skladbe "Cold as Ice" skupine Foreigner. Več kot polovico skladbe so morali, za uporabo na radiju in televiziji, cenzurirati. Uporabili so jo tudi v televizijskem oglasu za zobno pasto Ice White. Obe Ante Up in Cold as Ice sta prišli na lestvico Top Ten UK Singles Chart. S tem sta se M.O.P lansirala v svetovne vode.

Leta 2003 sta začela sodelovanje z Jay-Z-jem in se pojavila na njegovem albumu The Blueprint 2: The Gift & The Curse. Ustvarjala sta glasbo za filme, kot je Bad Boys II in video igrice NFL Street 2 in Fight Night 2004. Leta 2004 sta se pridružila bendu Linkin Park v drugem delu njihove turneje Projekt Revolution.

Junija 2005 sta M.O.P. uradno objavila sodelovanje s 50 Centovim G-Unit Records. 50 Cent je kot velik fan skupine začel s plani za njun večji preboj na mainstream sceno. Z njim sta posnela tudi skladbo When Death Becomes You, ki je bila izdana na 50 Centovem albumu Get Rich or Die Tryin'. Nekaj mesecev po podpisu sodelovanja sta posnela album M.O.P. Salutes the St. Marxmen.

Februarja 2008 sta zapustila G-Unit Records zaradi kreativnih razhajanj in podpisala z E1 Music in leta 2009 je izšel album The Foundation, na katerem so produkcijsko sodelovali DJ Premier, Statik Selektah, The Alchemist in Jake One, gostje na albumu pa so bili Heltah Skeltah, Busta Rhymes, Jadakiss, Beanie Sigel, Styles P in Redman.

V svoji karieri sta sodelovala s številnimi svetovnimi zvezdami hip hopa kot so DJ Premier, Statik Selektah, The Alchemist, Jake One, Gang Starr, Jay-Z, Busta Rhymes, Freddie Foxxx, Cormega, Big Shug, Wu-Tang Clan, Afu-Ra, Slaughterhouse, Styles P, Termanology, Da Beatminerz, Nottz, Kool G Rap, Domination, Pharoahe Monch, Big Noyd, Teflon, Reks, Heltah Skeltah, Jadakiss, Beanie Sigel, Redman, Mobb Deep, G-Unit, Demarco, Masta Ace in Sadat X.

Po vseh letih delovanja se torej M.O.P. slovenskemu občinstvu prvič predstavljajo v ljubljanski Cvetličarni v sredo, 9. marca 2011 ob 20h.

Predprodajna mesta

Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Vstopnice.com - Ekopool Celje, Hipermarketi Mercatorja, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K) kioski, blagajna Hale Tivoli ...

-- za Blackout Slovenija

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

M.O.P - Mash Out Posse, 9. marca v Cvetličarni / foto: management - thumbnail

M.O.P - Mash Out Posse, 9. marca v Cvetličarni / foto: management