v rubriki dogodki:
.. / / / 11.02.2015 17:53

Najbolj smešen Petek 13. na Zimskem Panču

Že tradicionalni Gala večer stand-up komedije bo v ljubljanski Festivalni dvorani v petek, 13.2.2015 ob 20.00. Na Valentinovo sledi prav posebna predstava za zaljubljence.

Sedem slovenskih mojstrov stand-up komedije bo poskušalo vraževernost, ki spremlja petek 13., spremeniti v večer poln smeha in zabave. Nosilca programa sta Jure Godler in Goran Vugrinec – Goc, ki kot gost prihaja iz zagrebškega Studia smijeha. Hrvaške barve bo pomagal zastopati še Vlatko Štampar, žensko populacijo pa bo predstavljala komentatorka oddaje Bog ne daj, da bi crknil televizor in voditeljica na Radiu Center, Tanja Kocman.

Jernej Celec bo ekskluzivno predstavil izsek iz svoje prve samostojne celovečerne predstave 'Ni vse črno', Tin Vodopivec pa bo letošnji Panč izkoristil za priprave na vrsto projektov, ki ga čakajo v letošnjem letu. Iz mlajše generacije se bo znanim komikom pridružil Tomaž Stanovnik, dogodek pa bo povezoval Mc Tešky.

Črnemu petku sledi praznik zaljubljenih, zato bo Zimskemu Panču sledilo Valentinovo oranje z Boštjanom Gorencem – Pižamo. Zakaj bi bili takšni kot vsi ostali in hiteli v kino na ogled najnovejše hollywoodske pornografske drame, ko pa si lahko ogledate odlično stand-up predstavo s skoraj 50 razprodanimi ponovitvami? 50 Odtenkov njive je predstava, ki bo v Festivalni dvorani na letošnje Valentinovo poskrbela za ogromno dozo smeha.

Vstopnice za Zimski Panč so na voljo na Eventimovih prodajnih mestih, do 13.2. pa si lahko zagotovite cenejše vstopnice za oba dneva predstav.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Zimski Panč - thumbnail

Zimski Panč