v rubriki dogodki:
.. / / / 16.04.2009 01:24

Moveknowledgement lo-fi video release party

Novi videospot skupine Moveknowledgement si bo moč ogledati v petek, 17. aprila, točno ob polnoči v Gala hali na Metelkovi.

Naslovna pesem 'Listen to Nebukadnezar' iz istoimenskega albuma skupine Moveknowledgement je končno dobila video upodobitev.

Z novim videospotom je bend ponovno dal vedeti, kaj si misli o klišejskih produkcijskih trendih, saj ga, tako kot njihovo glasbo, nikakor ne moremo umestiti v noben kalup. Idejo za spot so dobili na turneji ob gledanju kung-fu superherojev iz b-produkcijskih otroških nanizank, kakršne so nastajale na japonskem od 70. let naprej. S polnimi glavami ponesrečenih vesoljskih ladij, primitivnih vizualnih efektov in odbitih kostumov, so se z ekipo Dragonfly Drive-In lotili snemanja, da bi ustvarili videospot, primeren shizofrenosti pesmi 'Listen to Nebukadnezar'.
ogledati v petek, 17. aprila 2009, točno ob polnoči v Gala hali. Dogodek bo seveda pospremil spotu primeren electro-trash-cyber-disco-pop žur, kjer bodo DJ-ji skupine Moveknowledgement za vas posegli v svoje glasbene zbirke.

Vstop samo z vabilom!

Za vse, ki niste dobili originala, pa bo pri vratih veljal tudi iz neta natisnjen ali fotokopiran flyer za ta dogodek.

Za Moveknowledgement

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Flayer - vabilo - thumbnail

Flayer - vabilo