v rubriki dogodki:
.. / / / 26.09.2001

Oko jutri mežika v Hound Dogu

Rockovska legenda, superkleni senior med kitarskimi virtuozi Pavle Kavec in njegov ultraznameniti trio Oko (tj. Pavle plus še dva, je tri-o) bo ta četrtek, 27.9. nastopil v ljubljanskem klubu Hound Dog.

Rockovski špektakelčič bo najbolj ratobornim (tj. tistim, ki bodo najgloblje padli v pure rock'n'roll vibro in s telesom dosledno otresali v drvečem ritmu, da o glavah in frizurah niti ne govorimo) pod odrom prinesel tudi predmiklavža, in to v obliki cedeja (Pavle & Oko Live in Hound Dog, 2000 - A tribute To Jimi Hendrix), ki sta ga je Pavle & Oko posnela v živo na prav istem odru, toda lani, leta 2000.

Promocija koncertnega cedeja na (gor so Voodoo Child (Slight Return), Wild Thing, Crosstown Traffic, Red House, Day Triper, The Wind Cries Mary, Johhny B. Good in Raskorak), dva mega promocijska načina. V živo in še čist totalno v živo!

Drugače pa se zadnje novice iz okulistične baze na robu prestolnice, to je platza tria Oko, sukajo predvsem okrog nedavne nagle spremembe vremena, padca temperatur ipd., na katero pravi rockerji lahko odreagirajo le tako, da svoje fršterkarje spravijo med ogrevalna telesa.

Pavle mi je v nedavnem ekskluzivnem interjuju tako zatrdil, da "forma ne niha, tudi če mrzel veter piha". Nekaj Pavletovih motion manevrov lahko z nadstandardno računalniško orodjarno najdete pri konkurenci www.siol.net, sicer pa ne pozabite Pavleta & Oko on line ščekirat na www.trio-oko.com.

V četrtek, to je že jutri, 27.9., Pavle & Oko, Hound Dog, ob 22h, vvvrrrrrr...

Matjaž Ambrožič - avatar

Matjaž Ambrožič

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 07.05.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 63 člankov.

Oko - thumbnail

Oko