v rubriki dogodki:
.. / / / 01.11.2003

Tragic Vision v Gromki

Tragic Vision, ki se bodo v četrtek, 6.11., zglasili v Gromki na Metelkovi v ciklusu koncertov Hripav glas, je nemška emo punk rock skupina, ki od leta 1996 nastopa po evropskih odrih in koncertnih dvoranah in ima za sabo že več kot 130 nastopov -med drugim so igrali z znanimi hardcore skupinami kot so Yage, Milemarker, 7 Days of Samsara, Bankrupt, Confused in še mnogimi drugimi.

Poleg Nemčije so nastopali tudi na Češkem, Slovaškem in Madžarskem, v sklopu svoje letošnje mini vzhodnoevropske turneje pa se bodo ustavili tudi v Ljubljani. Svoje dosedanje stvaritve so objavili na več kompilacijah in na samostojnem EP projektu z naslovom Against All Odds (1998), izdanem pri svoji domači založbi Unknown Records.

Tragic Vision se v svojih pesmih melanholično spopadajo z vprašanji osamljenosti, prijateljstva, padanja k dnu in morebitnega ponovnega postavljanja na noge, z negotovostjo in praznino...skratka z občutki, ki so v nas vseh - v grenkih trenutkih obupa. Glasbeno jih primerjajo z emocorom v stilu bendov Hot Water Music, Samiam, Small Brown Bike, etc.

 - thumbnail