v rubriki dogodki:
.. / / / 29.11.2002

Popstars Tour 2002

Bliža se konec leta in z njim tisto, kar so mnogi pričakovali z veliko nestrpnostjo - združeni pod skupnim imenom Popstars Tour 2002 bodo trenutno najpopularnejši in najbolj vroči slovenski pop glasbeniki Sebastian, Power Dancers, Game Over in Bepop v mrzlih zimskih dneh pod vročimi odrskimi lučmi pripravili pravi spektakel in ga izvedli na sedmih koncertih v šestih večjih mestih po vsej Sloveniji.

29. novembra v Celju
1. decembra v Novem mestu
7. decembra v Kranju
14. decembra v Novi Gorici
19. in 20. decembra v Ljubljani ter
27. decembra v Mariboru

V dve-urnih šovih na pompoznem vrtljivem odru, ob zvočnih in svetlobnih učinkih, specialnih efektih, enkratnem vzdušju, bogati kostumografiji, razgibanem scenariju in atraktivnih koreografijah, bodo obiskovalci koncertov uživali ob odličnih pesmih, ki so vse po vrsti postale najvišje uvrščeni hiti na slovenskih glasbenih lestvicah.

Vsi glasbeni izvajalci bodo peli v živo, poleg njih pa bo nastopilo še enkrat toliko plesnih spremljevalcev in posebnih glasbenih gostov. Za brezhiben potek koncertov pa bo v ozadju skrbela ogromna ekipa ljudi glasbene založbe Menart in televizijske hiše POP TV.

Vsem ljubiteljem pop glasbe, ki enostavno ne smejo spregledati te edinstvene priložnosti torej sporočamo, da se Popstars Tour 2002 pričenja! Če želite izvedeti še več, pokličite Vega klicni center za pomoč uporabnikom na številko 070/777-777 (24 ur na dan). Informacije o Popstars Tour lahko najdete tudi na spletnih straneh www.menart.si, www.pop-tv.si in www.vega070.com ter na 777. strani teleteksta televizije Pop TV in Kanal A.

P.R.

Popstars Tour - thumbnail

Popstars Tour