v rubriki dogodki:
.. / / / 20.07.2000

Ambasada Gavioli: Freedom III

Zadnji julijski večer (dne 29.7. v Ambasadi Gavioli) v Dance Loungu gostujeta dva predstavnika avstrijskega techna, Eric Fischer in Mike Vinyl, ki oba prihajata iz Gradca in sta slovenski publiki že dobro poznana. Kaj vse vas še čaka, pa si lahko preberete v tej napovedi.

Eric Fischer je s svojim dolgoletnim stažem v elektronski kulturi pomemben dejavnik pri njenem razvoju v Avstriji, v Ambasadi Gavioli pa ponavadi pusti pečat didžeja, katerega seti variirajo preko tech-housea, tribalnega in melodičnega techna, hard trancea, ... celo do tršega techna.

Klubski večer v Mezaninu pa izgrajujeta stalna glasbena sodelavca AG Dave Manali in Paolo Barbato, uokviril pa ga bo še tretji gost iz Italije, DJ in producent Ivan Iacobucci (na sliki).

Iacobucci prihaja iz severne Italije, kariero DJ-a pa je pričel že davnega '83 leta. Njegova prva produkcija je sledila leta '88, od takrat naprej pa je delal z artisti kot so Barbara Tucker, Gloria Gaynor, Juan Atkins, Capella, Lolleata Holloway, idr.

Danes je lastnik in menedžer založbe Hole Records in vrti po znanih italijanskih klubih ter drugje po svetu. Njegov miks je predvajan vsak drugi teden na priljubljenem italijanskem radiu Italia Network, enkrat mesečno pa na Radio Rai - Stereo Due. Poleg tega piše še članke in recenzije za glasbene revije Discoid, Discomix, Cult, Trend Discotec.

Za Ambasado Gavioli

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.