v rubriki dogodki:
.. / / / 02.11.2001

Prihaja Guru!

V Klubu Subsub bo osmega novembra nastopil ameriški hip hop ambasador, ki prihaja iz domovine hip hop kulture in že več kot desetletje kroji svetovno hip hop sceno - na mikrofonu bo ob Ill Kid - Baldhead Slick & Da Clikc, promociji svojega novega, samostojnega projekta. Legendarni reper in komponist GURU, polovica dueta Gangstarr in avtor slovitih Jazzmatazz projektov.

Guru je eden najbolj cenjenih in vplivnih hip hop zvezdnikov, ki so se v zadnjem desetletju iz newyorškega undergrounda prebili v mainstream, na lestvice in televizijske kanale.

S svojim trenutnim samostojnim projektom ILL KID albumom 'Baldhead Slick & Da Click' se bo 8. novembra premierno ustavil tudi v Ljubljani.

Gurujevo liriko zaznamuje literaren in poglobljen stil rimanja ter izjemno iskrena besedila, sodeloval pa je pri naslednjih izdajah dvojca Gangstarr, kolaboracijah pri Jazzmatazz projektih in samostojnih Ill Kid projektih.

Skratka, imeli bomo priložnost videti živo legendo za mikrofonom. Legendo, ki v hip hop vodah pomeni to kar Rolling Stonesi pomenijo v rocku, človeka ki je sodeloval z ogromnim številom glasbenikov. Torej, gre za najpomembnejsi hip hop dogodek zadnje čase in zagotovo najbolj vroč hip hop dogodek leta v Ljubljani.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Guru - thumbnail

Guru