v rubriki dogodki:
.. / / / 08.07.2009 23:28

The Plague Mass in ekipa v Rogu

The Plague Mass, This Day Will Burn ter Boredom se bodo v četrtek 9. juilja predstavili v Tovarni Rog v Ljubljani. The Plague Mass so avstrijski D.I.Y. hardcore punk bend, ki v svojo glasbo meša vplive metala in crust-a, vse skupaj pa začinjajo odličnimi političnimi besedili.

Člani benda so prej igrali v legendarnih avstrijskih bendih kot so Antimaniax in Pledge Alliance. Ljubljano bodo obiskali v sklopu turneje "LIVING AMONG THE MEAT EATERS", katere cilj je promovirati istoimensko ploščo! Z novim basistom in bobnarjem stari znanci slovenskih underground odrov zvenijo še bolj drveče in jezno.

This Day Will Burn so zasedba, ki prihaja iz Osijeka in preigrava post punk z pankrok predznakom. Skupina je z delom pričela leta 2003, po razpadu Learning English in leto kasnje izdala prvi EP Greyness ter naslednje leto kot plod sodelovanja s Socijala studios, še svojo prvo ploščo How the Mighty Have Fallen.

Boredom so najnovejši graški bend. Bend z ostrimi političnimi besedili, ki kot britev ostro sekajo iz neo crustovske glasbene podlage. Člane si delijo s Plague Mass, zato laho pričakujemo energičen nastop in veliko zanimivih idej.

Za Insane Booking

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

This Day Will Burn - thumbnail

This Day Will Burn