v rubriki dogodki:
.. / / / 01.05.2013 14:09

Severina z glasbeno-plesnim spektaklom

Nastop Severine v Ljubljani bo potekal v okviru njene odmevne turneje Dobrodošao u klub 2013 - DUK2013. Edinstven spektakel bo popeljala le v največje dvorane in največja mesta nekdanje Jugoslavije.

DUK2013 je turneja, ki ruši vse rekorde. Predstavlja eno od največjih in najbolj dodelanih turnej na Balkanu, saj se je Severina projekta lotila v največjih razsežnostih.

Severina v sodelovanju s svetovno znanim režiserjem Tomažem Pandurjem, pripravlja pravljico v štirih dejanjih. Potovanje skozi temne in svetle trenutke ljubezni in življenja je podkrepljeno z glamuroznimi kostumi Marka Mitanovskega (sodeloval je tudi z Beyonce in Lady GaGa), neverjetnimi projekcijami in plesnimi koreografijami za katere je poskrbel Anže Škrube skupaj s skupino Maestro. V plesnem delu sodelujejo mnogi znani in uspešni slovenski plesalci, med njimi tudi Nadiya Bychkova in Miha Vodičar.

Severina je z izidom tega albuma na vrhuncu svoje glasbene kariere, nove skladbe navdušujejo tako stare kot mlade, na portalu YouTube pa podira rekorde.

Turneja se je začela marca v razprodani dvorani na Reki, tudi v beograjski Areni je zabeležila rekorden obisk. Prav tako je bila razprodana Arena Boris Trajkovski v Skopju in zagrebška Arena. 30. maja pa prihaja v Ljubljano in glede na dosedanje zanimanje za koncert, bo tudi pri nas povpraševanje veliko.

Cene vstopnic:

  • early bird (omejena količina vstopnic) 19 EUR, do 2.5.2013 oziroma do razprodaje
  • predprodaja: parter in trubine 23 EUR, VIP sedeži pred ložam 40 EUR, VIP lože 70 EUR

Vstopnice za early bird lahko kupite v Dallas Music Shop in na Eventimovih prodajnih mestih, po 2.5. pa tudi na večjih pooblaščenih prodajnih mestih (Petrol, Pošta Slovenija, Big Bang, Kompas...)

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Severina prihaja v Ljubljano (foto: Aljoša Rebolj) - thumbnail

Severina prihaja v Ljubljano (foto: Aljoša Rebolj)