v rubriki dogodki:
.. / / / 06.12.2003

Pudding Fields v Ortu

V sredo 10. decembra ob 22h v Orto klubu v Ljubljani koncert skupine Pudding Fields, posebni gost večera: MC Flasher! Zgodba nastanka Pudding Fieldsov je dolga in razgibana. Začelo se je približno leta 1996, ko so se zbrali štirje fantje (Miha, Primož, David in Simon) in sestavili skupino, ki je takrat bila še občutno bolj pankovska.

Po nekaj letih nastopanja v Sloveniji se jim je pridružil trobentač Jaka. Kmalu se je zamenjal tudi glavni vokal, saj je pevca Simona (znan pod psevdonimom McFlasher), bolj kot glasbena zanimala gledališka kariera, zato je njegovo mesto kmalu po avdiciji zasedel danes v zasedbi najmlajši, a glasbeno izkušen Maksim (dolga predhodna solistična kariera - o tem kdaj drugič).

Z novimi izkušnjami so rasle tudi nove glasbene ambicije, zato so k sodelovanju povabili tudi saksofonista Vanjo. Do zadnje spremembe pa je prišlo ravno mesec pred snemanjem prvega albuma, saj je bend zaradi iskanja novih avantur zapustil dotedanji bobnar David. Njegovo mesto so brez pomislekov ponudili nekdanjemu bobnarju skupine Revolver, ki ga je tudi sprejel.PUDDING FIELDS danes:

Maxim Vergan (GeWiT) - kitara, glavni vokal
Miha Mrdjenovic (Mr.JO) - kitara
Jaka Ivancic (NeRvUs) - trobenta, spremljevalni vokal
Vanja Boncina (Vanjolo) - saxofon
Primož Seljak (tripi) - bas
Enis Beganovic - bobni

P.F.

Pudding Fields - thumbnail

Pudding Fields