v rubriki dogodki:
.. / / / 07.05.2004

Razstur v Kranju

V okviru pisanega dogajanja na Tednu mladih v Kranju, ki bo letos potekal že deseto leto zapored, si boste lahko v soboto, 8. maja, ogledali čisto pravi Razstur! Gre za urbani mega skate dogodek, ki se ga vsako leto udeležijo vsi, ki so kakorkoli povezani s tem adrenalinskim športom.

Od 12. ure dalje bodo skaterji ob norih zvokih nastopajočih skupin izvajali svoje trike, ob katerih vam bo zastal dih. Po marsikateri zlomljeni nogi ali roki in krvavo odrgnjeni koži zaradi neusmiljenih padcev, ki so sestavni del tega športa, pa se bo zgodil še vrhunec prireditve. Vsi obiskovalci si bodo lahko skupaj s skaterji dali duška in razstavili avtomobile na prafaktorje. Deležni boste pravega in popolnega RAZSTURJA, ki pa je ustrezno zavarovan, tako da ni nobene nevarnosti za mimoidoče. Letos bo dogodek še toliko bolj pester, ker je občina Kranj letos uslišala dolgoletno prošnjo lokalnih skaterjev in jim odobrila sofinanciranje skate parka.

Za dinamične vibracije bodo poskrbeli: Anavrin (LJ), X-Centar (Srbija in Črna gora), C.R.A.S.H. (Koroška), Multiball (CE), Low value (MB) + presenečenje.

V okviru Razsturja si boste lahko od 15. ure dalje v Manani ogledali retrospektivo slovenskega skate filma, vodilni pa obljubljajo še veliko drugih presenečenj. Glede na to, da Razsturja do zdaj brez dežja še ni bilo, so se organizatorji že oborožili z vodnimi črpalkami, s katerimi bodo v primeru lepega vremena pričarali že tradicionalno mokro vreme.. ;)

Več na:
www.razstur.skejt.com
www.teden-mladih.com

Klemen Bucan - Skok iz razbitega avta - thumbnail

Klemen Bucan - Skok iz razbitega avta