v rubriki dogodki:
.. / / / 17.01.2005

Red Lights Flash, The Sorrow in Backstage v Gala hali

V soboto, 22.1.2005 bodo po dobrem letu Gala oder zasedli Red Lights Flash. Energični Avstrijci prihajajo iz bližnjega Gradca, ki je poznan po kakovostni in udarni hardcore-punk sceni, katere vrh poleg uveljavljenih Antimaniax predstavljajo prav Red Lights Flash, ki so prepoznavni predvsem po odličnih, energičnih živih nastopih, ki so jih od leta 1997 nanizali že prek 400.

RLF so svoj drugi album "And time goes by" objavili pri angleški neodvisni založbi Householdname Records, tokrat pa bodo v Ljubljani predstavili novo ploščo "Free", ki je v septembru izšla v ZDA in Evropi pri A-F Records, ki je produkt punkerjev Anti-Flag, katere so RLF avgusta 2003 uspešno podpirali na njihovi evropski turneji.

Poleg RLF bodo to soboto nastopili tudi gostje The Sorrow in domači Backstage, ki so pred skoraj dvemi leti otvorili prvi koncert RLF v Ljubljani. Backstage so medtem izdali istoimensko ploščo, z Multiball in Low Value trenutno koncertirajo po Sloveniji v sklopu t.i. Got Punk? turneje, 19.12. pa so se prvič, a več kot uspešno, predstavili hrvaškemu občinstvu v zagrebški Močvari, kjer so na oder pospremili legendarne hrvaške punkerje Nula.

REDLIGHTSFLASH:
www.redlightsflash.com
www.a-frecords.com

BACKSTAGE:
www.backstageband.com

 - thumbnail