v rubriki dogodki:
.. / / / 29.03.2005

Res Nullius na Orto festu

Velenjski rock'n'roll kvartet Res Nullius se bo tudi letos predstavil v sklopu Orto festa, kjer so lani navdušili, zagotovo pa tudi letos ne bo čisto nič drugače. Plošča Revolver ljubezni je še vedno zelo aktualna, čeprav so fantje lani uradno predstavili prvi in zaenkrat edini, naslovni single s plošče...

V ljubljanskem Orto klubu bo v ritmih rock'n'rolla s pomočjo Res Nullius moč uživati v petek, 8. aprila, ko bo za Orto festom že prvi teden pestrega in burnega dogajanja, vsi redni obiskovalci koncertov Res Nullius pa dobro veste, da so njihovi nastopi v hramu rock'n'rolla vedno prav posebna poslastica.

Zdravo je biti divji je zagotovo ena najboljših, če ne najboljša plošča v slovenski rock glasbi in tudi Revolver ljubezni ne zaostaja veliko, temu je treba dodati starejše mojstrovine in pa seveda nove skladbe, saj Res Nullius že pripravljajo in tudi v živo predstavljajo povsem nove skladbe, ki jih bomo - vsaj upajmo - še letos slišali na peti plošči.

Letošnja bera koncertov Orto festa je kot vedno zelo pestra, vsekakor pa je nastop Res Nullius eden tistih, ki jih preprosto morate videti, slišati in doživeti.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Res Nullius na odru Orta - thumbnail

Res Nullius na odru Orta