v rubriki dogodki:
.. / / / 14.06.2002

Meet Me 2002 Summer Open - Air Festival Of Futuristic Dance Music

Festival bo potekal 13. julija med osmo uro zvečer in osmo zjutraj, doživetjem sončnega zahoda in prebujenjem novega jutra z vzhajajočim soncem poletnega kraškega dne. Dvanajst ur nepozabne plesne zabave je locirano na letališče Divača, 10.000 m2 veliko prizorišče, ki ima na voljo tudi ogromni parkirni prostor. Letališče Divača je zlahka dostopno obiskovalcem iz Slovenije in obmejnih dežel. Nahaja se v neposredni bližini avtoceste, le 40 minut vožnje iz Ljubljane, Vidma in Reke, 20 minut iz Trsta in 30 minut iz Obale.

KDAJ: 13. julij 2002
KJE: Aerodrom Divača
ZAGON: 20.00
IZKLOP: 08.00
BLAGAJNA: Obratuje od 19.30 dalje
VSTOPNINA: 5.500 SIT (25 EUR), 5.000 SIT (23 EUR) - z letakom
AFTER PARTY: vključen v osnovno ceno
AVTOBUSNI PREVOZ: organiziran iz vseh večjih krajev iz Slovenije. Info-rezervacije: meet_me_bus@email.si, 041 395 122 ? Saša
INTERNET: www.meet-me.com
ORGANIZACIJA: Taotech & Sub Sub
INFO: 041 217-918

LINE UP:

TEHNO ARENA: Blake Baxter, Christian Smith, Rino Cerone, Veztax, Uhuru, Ian F, Luygi Van, Psiho, Ulix.

VIDEO ANIMACIJE: VJ FF Wheela. MC: Flasher.

EROTICA + ROMANCE ARENA: Wally Lopez, DJ Susso, Rotor-LIVE, Frabrice, Aleksij, Eddy The Fish, Matis, Turnmaster Tim.

MC: Urbano.

TAOTECH PROGRESSIVE ARENA: Lucien Foort, Robert G. Roya, Crazy Lemon, Armando, Krizs.

MAFFIA & IOD ARENA: Maffia Soundsystem feat. DJ Rocca, Mantra Vibe feat. DJ Peeddoo, 5th Suite feat. Luca Fonza, Alex Dandi, Groove Safari feat. Taver (special guest).

MEET ME EXTRAS: info točka, stojnice, zabava, cattering, video inštalacije, kvalitetno ozvočenje, DrogArt, rešilni avtomobil z ekipo, ...

Prizorišče festivala Meet Me bo znotraj večjega ograjenega prostora razdeljeno na štiri manjše šotore, ki bodo pričarali intimnejše klubsko vzdušje. Vsebinsko bodo plesišča razdeljena na Tehno, House, Progressive in Breakbeat - Chill Out Areno, s čimer bo poskrbljeno za raznovrstne glasbene okuse, hkrati pa tudi za ohlajanje, umirjanje in počitek. V Tehno, House in Progressive Areni bodo vrteli svetovno znani didžeji in producenti, okrepljeni z ekipo priljubljenih domačih jahalcev ter stalnih Taotechovih sodelavcev. Zvočnemu občutenju bo zadoščeno s kvalitetnim ozvočenjem, vidnemu polju pa s svetlobnim parkom ter video projekcijami. V primeru dežja so plesišča pokrita.

Cilj organizatorjev festivala Meet Me je popolnost dobrega počutja, ki omogoča brezskrbno zabavo in sprostitev od vsakdanjih napetosti. Temu namenu bodo poleg kakovostne in raznovrstne glasbene ponudbe služile tudi spremljevalne aktivnosti festivala, kvalitetna gostinska ponudba, kakovostna tehnična oprema, profesionalna varnostna ter zdravstvena oskrba in ustrezno število sedišč.

Obiskovalci se bodo lahko sprehajali med številnimi stojnicami s prireditvi primerno vsebino, se zavrteli na vrtiljaku ali pozabavali na trampolinu. Za boljšo orientacijo po prizorišču ter vsakovrstne informacije bo postavljena info točka.

Festival Meet Me bo varovala profesionalna varnostna služba, na prizorišču samem pa bo poleg številčno močne ekipe DrogArt tudi dežurna prva pomoč z rešilnim avtomobilom.

Temeljna ideja festivala Meet Me je druženje brez meja in jezikovnih pregrad. Glasba je medij, ki spregovori brez besed in nagovarja vse. Počitnice, poletje, narava, svež zrak, magija kraške pokrajine in bližina Obale generirajo občutke ljubezni, veselja, sreče in pozitivne energije med obiskovalci iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije,... Na podlagi uspelega lanskoletnega festivalu Meet Me v Zelenem Gaju pri Novi Gorici organizator letos dodaja še četrto areno(chill out) in kot novost prinaša progressive zvok, ki se je publiki priljubil že v rednih mesečnih večerih ljubljanskega Sub Suba. Nastopi vrhunskih imen plesne glasbe, lahko dostopna lokacija, stičišče več dežel in narava so odlike letošnjega srečanja.

Festival Meet Me je na ta način edinstveni slovenski projekt, ki se po vsebinski zasnovi približa sorodnim evropskim festivalom kot so Creamfields, Gatecrasher Sound System, Glastonboury, Homelands, idr.

Za TaoTech in SubSub

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Meet me 02 - thumbnail

Meet me 02