v rubriki dogodki:
.. / / / 04.03.2015 16:05

Schengen Fest se vrača nazaj h koreninam

Organizatorji festivala so letos ubrali drugačno taktiko in pred sprostitvijo prvih vstopnic v prodajo že napovedali prve izvajalce. Nastopili bosta skupini S.A.R.S. in Elemental, ki sta trenutno edini tuji imeni, ki ju bomo videli na odru Viniškega festivala.

Pridružili se jim bodo domači veterani Zablujena Generacija, Niet, Siddharta in Elvis Jackson, ki so ne glede na dolgoletno kariero pri publiki še vedno zelo priljubljeni.

Zgoraj naštetim se bodo pridružili še zmagovalci zadnjega Glasa mladih, Eclipse Of Time. Glas mladih je glasbeno tekmovanje, kjer se pokažejo skupine in samostojni glasbeniki Dolenjske in Bele krajine.

Organizatorji na velikem odru napovedujejo tudi zares hudo skupino iz lova na glasbene talente ŠOUROCK, ki se odvija v Mariboru.

Prvih tisoč vstopnic je že v prodaji po ceni 45€. Zajemajo festivalsko vstopnico in brezplačno kampiranje, ki bo v vseh naslednjih prodajnih sklopih že plačljivo. Early bird vstopnice so na voljo le preko spletnega mesta, pozneje pa jih bo mogoče dobiti na vseh pooblaščenih prodajnih mestih, razen Petrola.

Po lanskih odličnih nastopih 2Cellos, Die Antwoord, Laibach, HIM in ostalih se letos prijetno veselimo imen, ki bodo zasedla veliki oder najbolj sexy festivala v Sloveniji.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Schengen Fest 2015 - thumbnail

Schengen Fest 2015